Sportgalerij

Sportclub Franeker 2017

Om half negen verzamelen we bij het vroegere Motel Franeker en daarna op weg naar AVC Sexbierum om de laatste wedstrijd voor de winterstop te spelen. AVC is de leider in deze competitie en bij een gelijkspel tegen Franeker zijn de mannen en vrouwen van AVC kampioen. Het was een prachtige wedstrijd en de mannen van SC. Franeker hebben een prima wedstrijd gespeeld, maar in de tweede helft moesten ze helaas toch 2 doelpunten incasseren. Na afloop van de wedstrijd waren de speler(sters) van AVC door het dolle heen; zij waren kampioen geworden. Namens ons hele team hartelijk gefeliciteerd met het behaalde kampioenschap.


Horjus Zeepkistenrace 2016

Wie daag jij uit?! Snelheidsduivels en sensatiezoekers kunnen hun hart ophalen tijdens de Horjus Zeepkistenrace op zaterdagmiddag op het Sjȗkelȃn in Franeker.


OFK 2018 (Open Friese Kampioenschappen)

Net als de afgelopen jaren organiseerde Zaalvoetbalvereniging Franeker ook dit jaar de Open Friese Kampioenschappen zaalvoetbal. Een uniek toernooi met het grootste aantal deelnemende teams in Noord Nederland, waar vrouwenteams en mannenteams strijden om de kampioenstitel. Op verzoek van het bestuur van de Zaalvoetbalvereniging Franeker heb ik een compilatie gemaakt van de Open Friese Kampioenschappen 2018.Karten in Leeuwarden 2017

Mirthe mocht haar verjaardagsfeestje geven op de Kartbaan in Leeuwarden.Categorie


Sport


© Copyright. by **PpHVideo** te Franeker.

Deze website is gemaakt door Piet van der Henne.

De website is aangepast d.d.16 Oktober 2018