Evenementen

Evenementen


Wat hebben we mooie evenementen meegemaakt de afgelopen jaren, nogmaals wat beelden uit verleden tijden.

Ook op mijn YouTube kanaal staan 60 video's die jullie kunnen bekijken. Toets hieronder op de button.


Oldtimer & SchepenFestival

Van vrijdag 14 juli t/m zondag 16 juli 2017 was het weer zo ver, Franeker hield voor de derde keer het Franeker Oldtimer & Schepen Festival.De enorme publieke belangstelling en het enthousiasme van de deelnemers heeft de commissie doen besluiten het evenement opnieuw te organiseren in 2019.

Agrarische Dagen 2016

Een terugblik van de Agrarische Dagen van 2016 (donderdag). Dansers, Zangers en zangeressen, Frouwen, Viswedstrijd,

Wybe van Dijk en vele anderen


Kuipers Brandarisrace

Door gebrek aan wind en opkomend tij werd afgesproken een verkort parcours te varen van de BS15/16 tm het Pannewrak. Ondanks de korte race was het toch heel spannend, wat resulteerde in kleine verschillen. Een mooie race van Harlingen naar Terschelling van de mooie bruine zeilschepen met veel gasten aan boord.

Verenigde Bruine Zeilschepen Franeker

De Verenigde Bruine Zeilvaart Harlingen (VBZH) is een vereniging die opgericht is om het contact tussen de bruine vloot en de gemeente Harlingen op te starten en te onderhouden.

Horjus Zeepkistenrace

Horjus Zeepkistenrace:  Sneller dan Verstappen! Het circus rondom de zeepkistenrace verplaatst zich weer naar Franeker voor een bijzondere raceklassieker! De Horjus Zeepkistenrace staat weer op het AD-programma. De race naar de finish gaat gepaard met een flinke dosis bloed, zweet en tranen.

De PC van Franeker 2010

De PC van Franeker van 2010 was een prachtig gevecht om de titel en koningschap, maar wel onder hele slechte weersomstandigheden.

        Copyright by Piet van der Henne (**PpHVideo**)

Deze website is bijgewerkt d.d. 12 april 2018

Deze website is ontworpen door Piet van der Henne