Vakanties & trips

Vakanties & Trips

Reizen 

We hebben samen en met onze kinderen en kleinkinderen heel veel mooie vakanties en weekends doorgebracht  in Nederland maar ook veel vakanties in het buitenland. Regelmatig hebben Piet en Minke van deze uitstapjes video-opnames gemaakt. Hieronder hebben we er een aantal geplaatst. Ook op mijn YouTube kanaal staan 60 video's die jullie kunnen bekijken. Toets hieronder op de button.

Languedoc-Roussillon

Vakantie 2017 - Languedoc-Roussillon (Zuid-Frankrijk): Piet en Minke zijn dit jaar met de auto naar Zuid-Frankrijk op vakantie geweest. Languedoc-Roussillon is een prachtige streek om te verkennen. We hebben een kort filmpje gemaakt en we willen jullie deze graag laten zien.

Op de Waddenzee

Op 1 augustus 2016 was ik te gast op de Tjalk Larus uit Harlingen. Samen met ongeveer 24 andere gasten gingen we een trip maken over de Waddenzee en lieten de tjalk droogleggen op een zandbank.

Het Waddeneiland Vlieland

Het prachtige Waddeneiland Vlieland ligt op ongeveer twee uur varen tussen Texel en Terschelling. De veerdienst vertrekt uit de historische havenplaats Halringen.   Vlakbij Vlieland op de zandplaat

"de‘Richel’ liggen vaak veel zeehonden te zonnen.

Texel 2016

Texel is het grootste Waddeneiland en biedt zonder twijfel de meeste afwisseling. De 7 gezellige dorpjes van Texel hebben allemaal hun eigen sfeer. Ze worden omringd door heel veel natuur.

Beierse Woud

Een busreis van Effeweg.nl naar Duitsland. Het groene dak van Europa! In het zuidoosten van Beieren, grenzend aan Tsjechie en Oostenrijk, ligt het "Groene Dak van Europa": Het Beierse Woud.


Tall Ships Harlingen 2014

Van donderdag 3 juli t/m 6 juli 2014 liet Harlingen de hele wereld zien waar een kleine Friese havenstad groot in kan zijn. 65 aangemelde Tall Ships die uit 15 landen komen maken zich op voor de jaarlijkse Tall Ships Races.

        Copyright by Piet van der Henne (**PpHVideo**)

Deze website is bijgewerkt d.d. 12 april 2018

Deze website is ontworpen door Piet van der Henne