Portfolio

**PpHVideo**

CameraJournalist

Franeker website

Planetarium

Keatsmuseum

Martenahuis

Coopmanshûs

4 musea in onze mooie stad Franeker, Ster van de Friese elfsteden

11Fountains 2018 (13 min)

Tall Ships Harlingen 2014 (21 min)

Lanzarote 2018 (10 min)

Met mist (in Leeuwarden ), ijs (in Dokkum) en heel veel water (in de andere negen steden) zijn de elf fonteinen officieel in gebruik genomen op vrijdagmiddag 18 mei 2018; een van de duurste en meest besproken  projecten van  de Culturele Hoofdstad Leeuwarden. Gewapend met de videocamera en statief ben ik naar alle 11 Friese steden gereden en heb alle fonteinen gefilmd. Jammer dat niet alle fonteinen al in werking waren.

Van donderdag 3 juli t/m 6 juli 2014 liet Harlingen de hele wereld zien waar een kleine Friese havenstad groot in kan zijn. 65 aangemelde Tall Ships die uit 15 landen komen maken zich op voor de jaarlijkse Tall Ships Races.

Lanzarote is één van de Canarische Eilanden, een belangrijke Europese vakantiebestemming. Lanzarote is een vulkanisch eiland, een plek waar dit vooral zichtbaar is, is in nationaal park Timanfaya. Lanzarote heeft een aangenaam klimaat waar het kwik gemakkelijk de grens van twintig graden Celsius overschrijdt. Liefhebbers van lekker eten zijn op Lanzarote prima op hun plaats.

Vlieland 2017 (9,30 min)

Leeuwarden 2019 (5,15 min)

Concert Koninklijke Luchtmacht 2015 

Het prachtige Waddeneiland Vlieland ligt op ongeveer twee uur varen tussen Texel en Terschelling in. De veerdienst vertrekt uit de historische havenplaats Harlingen. Het is de moeite waard om onderweg een kijkje te nemen op een van de buitendekken om de mooie natuur van de Waddenzee in u op te nemen. Vlak bij Vlieland op een zandplaat de ‘Richel’ liggen vaak veel zeehonden te zonnen.

Leeuwarden is een mooie stad in de provincie Friesland in Nederland. Als geboren Leeuwarder heb ik een korte videofilm gemaakt over deze mooie stad die in 2018 Europese Culturele Hoofdstad was. In deze film van 2019 laat ik u zien hoe mooi Leeuwarden is.

(13 min)

Concert Orkest Koninklijke Luchtmacht tijdens de Agrarische Dagen 2015 in Franeker. 

Gemeente Waadhoeke, Franeker, Friesland, Nederland

De website is aangepast d.d. 11 januari 2021

Piet van der Henne heeft deze website ontworpen.

Copyright **PpHVideo** te Franeker


Deze website is met Sparkle  gemaakt.