Wie  is Piet vdr. Henne

**PpHVideo**

CameraJournalist

Amateurfilmer Piet van der Henne uit Franeker

Franeker website

Dank je wel dat je voor mijn website hebt gekozen. Mijn naam is Piet van der Henne en ik woon in Franeker. Ik ben getrouwd en we hebben 3 dochters. Mijn grote hobby is amateurfilmer en dat doe ik nu al ruim 35 jaar. Ik ben lid van NovaNoord,de koepelorganisatie voor amateur film- en individuele amateur-filmers in de provincies Friesland, Groningen en Drenthe.


Met het oog voor detail selecteer ik de gemaakte beelden tot een complete video. Een video met de juiste lengte, de juiste sfeer en de mooiste muziek of Voice-over. Met vloeiende overgangen en een logisch verhaaltje.

Franeker gefilmd vanuit de Drone

De Drone Mavic Pro DJI

Voor de allermooiste overzichtsbeelden zijn we allang niet meer afhankelijk van ladders en uitschuifbare statieven. Met onze drone zijn verbluffende shots eenvoudig gemaakt. Door deze shots goed gedoseerd toe te voegen aan de videoreportage tillen we de kwaliteit en exclusiviteit naar een hoger niveau.Inonderstaandevideo’s die gemaakt zijn met mijn drone: DeMavic Pro(DJI)over de steden Franeker en Harlingen laat zien dat je met een drone heel veel mooie opnames kunt maken.

Harlingen gefilmd vanuit de Drone

Piet van der Henne heeft deze website ontworpen.

De website is aangepast d.d. 21 oktober 2020

Copyright **PpHVideo** te Franeker


Deze website is met Sparkle  gemaakt.